Vind de beste reiniging specialist

Gratis en vrijblijvend

Glasbewassing nodig voor jouw woning of bedrijfspand?

Glas is het visitekaartje van je woning of bedrijfspand. Het moet dus stralen. Wij vertellen je hoe je dit doet.

Glasbewassing nodig voor jouw huis of bedrijfspand?

Glas is vaak het visitekaartje van je bedrijf. Het moet dus écht ‘stralen’. Ook bij een woning zorgt schoon glas voor een betere uitstraling. Glasbewassing zorgt ervoor dat je glas er weer spik en span uitziet. Maar hoe vind je nou de geschikte specialist voor jouw glasbewassing? Wij van Vergelijk Reiniging helpen je hier graag bij.

Spring snel naar:

Wat is glasbewassing precies?

Glasbewassing is eigenlijk niets anders dan het reinigen van ramen door een glazenwasser. Het streeploos schoonmaken van de beglazing is een heel vak op zich. Zeker als het glaswerk van jouw bedrijf of woning moeilijk bereikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld als de ramen zich te hoog bevinden.

Voordelen van het uitbesteden van glasbewassing

Om geld te besparen kun je de glasbewassing natuurlijk zelf doen. Toch is dit niet altijd mogelijk door bijvoorbeeld onbereikbare ramen. Het inhuren van een glazenwasser voor jouw glasbewassing heeft een hoop voordelen. Zo weet je zeker dat jouw ramen altijd streeploos en schoon zijn. Met de apparatuur en jarenlange ervaring hebben de glazenwassers geen moeite meer om de ramen streeploos achter te laten. Bovendien beschikken zij over alle middelen om ook de onbereikbare ramen te kunnen wassen. 

Ook zorgt een glasbewassing voor een frisser ogende uitstraling van je woning of bedrijfspand. Dit komt door de lichtinval die gecreëerd wordt door de raambewassing. De glazenwasser is er precies van op de hoogte hoe hij er voor moet zorgen dat de ramen en kozijnen jaren langer meegaan. Zij komen iedere 5 á 6 weken langs waardoor je jouw raambewassing tussendoor nooit zelf hoeft te doen.

Tips om te besparen op glasbewassing

Glasbewassing kan een flinke investering zijn. Het is namelijk iets wat eens in de 5 á 6 weken moet gebeuren. Toch hebben wij een aantal tips voor je waardoor je nooit te veel betaalt voor jouw raambewassing.

 

  • Vergelijk de verschillende vakspecialisten voor glasbewassing goed met elkaar. Door offertes te vergelijken van verschillende aanbieder kun je een hoop geld besparen.

 

  • Tijdens het vergelijken van vakspecialisten in glasbewassing is het van belang om niet alleen naar de prijs te kijken. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is van groot belang. Verder kun je nog kijken naar welke precieze werkzaamheden het bedrijf uitvoert en welke eventuele garanties zij te bieden hebben.

 

  • Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de glasbewassing zelf te doen. Dit bespaart je een hoop kosten. Nadeel is hierbij wel dat je dan niet profiteert van de bovenstaande voordelen van het uitbesteden van glasbewassing.

 

  • Kies altijd voor een vakspecialist in de buurt. Als je kiest voor een specialist in glasbewassing die vanaf de andere kant van Nederland moet komen, kun je een hoop kosten verwachten die het bedrijf maakt door het reizen naar jouw woning of bedrijfspand.

Reiniging specialist gezocht?

Ben jij nou opzoek naar een reiniging specialist om jouw raambewassing te doen? Wij helpen je daar graag bij. Stuur ons al jouw wensen op en ontvang gratis offertes van verschillende vakspecialisten. Uiteraard bepaal jij zelf welke specialist het beste bij jouw wensen past. Op deze manier bespaar je tot wel 40% op jouw reinigingskosten.

Ben je een vakspecialist?

Wij brengen je eenvoudig in contact met klanten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Meld je aan via het formulier.